Overstappen!! - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Douwe en Judy - WaarBenJij.nu Overstappen!! - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Douwe en Judy - WaarBenJij.nu

Overstappen!!

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Douwe en Judy

06 Juli 2009 | Singapore, Singapore

Nou jawel hoor even een heel kort berichtje van ons. Na een hobbelige vlucht van 11 1/2 uur zijn we nu op Singapore Airport. Hier hebben we ongeveer 3 uur om over te stappen, dus er was tijd voor een berichtje, alle tijd zelfs.
Leuk is dat het hier bekend is want ik ben hier met mama, wayne en oma ook al een keer geweest, tis nog het zelfde: mooie planten en overal vloerbedekking die helemaal SCHOON is. Ongelooflijk.
Het giet hier behoorlijk.
We gaan nu ons volgende vliegtuig zoeken.
Tot het volgende berichtje..

Dikke vermoeide knuffel van ons beiden.

xx

• 06 Juli 2009 - 09:18

Paul & Susanne Lanting:

Hee lieve Juud!

Ja, natuurlijk ga ik je belevenissen lezen, wat leuk dat je zo 'dichtbij' bent, heb je m'n 'zwaai' gezien?! :-)

Hoop dat je snel een beetje bijkomt van die lange 'interessante' vlucht.

Liefs,
    Paul&Suus

• 06 Juli 2009 - 10:39

Annelies:

Hey verre reizigers!!! :D

Leuk joh om te lezen. Waren de films een beetje te pruimen ;) hahah

Ik hou jullie in de gaten. Leuk!

xxx

• 06 Juli 2009 - 17:08

Wayne & Wilma:

Hee wat leuk Juud, ik kan toch je berichtjes lezen :-)
    Ben nu al heel benieuwd naar jullie volgende verslag. Grappig dat je een klein feestje van herkenning had in Singapore. Wat lijkt dat alweer lang geleden.

Veel liefs, mam