Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Douwe en Judy - WaarBenJij.nu Bangkok - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Douwe en Judy - WaarBenJij.nu

Bangkok

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Douwe en Judy

03 Juni 2011 | Thailand, Bangkok

We zijn er! We werden meteen verwelkomt door de warmte! Heerlij, maar wat een zweet kan een mens verliezen. Gister rond 12.00 uur aangekomen, tassen waren er, douane vond het goed dat we het land in wilden en dus liepen we zo Thailand in. Omdat de reis deel van het avontuur is besloten we geen taxi te nemen maar de trein te gebruiken. We kochten helemaal zelf een kaartje (alleen het was geen kaartje maar een muntje, erg grappig) Met een mooie trein reden we zo centraal Bangkok in. ERG grote stad! Vanaf het eindstation besloten we te gaan lopen... dat hebben we geweten. Het was een wandeling van 4 km, best te doen, maar met backpack en een temperatuur van 34 graden was het wel wat pittig. Halverwege konden we natuurlijk niet meer opgeven en dus gingen we rustig verder. Rond 16.00 uur zagen we het bordje van ons hotel !! :) heel fijn. We hebben wel genoten van de wandeling, je bent meteen echt op de plek van bestemming. We liepen al door een markt etc.

Na een fijne douche in een echt mooi hotel verder de stad bekeken. Erg groot, veel contrasten. Het is grappig om te ontdekken dat we steeds makkelijker worden, we wandelen gewoon overal naartoe, schrikken niet meer van dingen die anders zijn en kunnen goed omgaan met al die mensen die ons iets willen verkopen. Of in een tuktuk willen stoppen (klein autootje).

's avonds lekker gegeten, erg lekker eten en daarna om 19.30 uur naar bed! lekker lang slapen. Het ontbijt was geweldig en de wandeling daarna ook. Het prachtige GRAND palace gezien en grand is het zeker! Nog andere mooie plekken ook. Nu lekker relaxen bij het hotel (met zwembad) en drankje en kijken wat we verder gaan doen.

Morgen vlieen naar Chang Mai, we hebben wel zin in wat groen...

• 03 Juni 2011 - 11:31

Susanne:

Wat heerlijk en wat lekker luxe een zwembad bij het hotel! Geniet er maar van want dat zal misschien niet bij elk hotel zo zijn!
    PLONS