7 augustus is de dag - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Douwe en Judy - WaarBenJij.nu 7 augustus is de dag - Reisverslag uit Haarlem, Nederland van Douwe en Judy - WaarBenJij.nu

7 augustus is de dag

Door: Judy en Douwe

Blijf op de hoogte en volg Douwe en Judy

12 Juli 2013 | Nederland, Haarlem

Het is rond en zeker op woensdag 7 augustus 2013 om 17.41 zullen we vanaf Amsterdam vertrekken naar Warschau! :) De tickets zijn binnen. We zullen in een lekker bedje de treinreis gaan maken en de volgende dag om 10.45 uur aankomen op plaats van bestemming.
Dat was het voor nu, moet dit feit natuurlijk wel even melden.

Liefs

• 12 Juli 2013 - 16:49

Mick:

Een mooie start en nog even de tijd om je goed voor te bereiden.

• 23 Juli 2013 - 17:18

Susanne:

YES!!!

• 06 Augustus 2013 - 01:38

Corja:

Nu komt het toch wel heel snel dichterbij! Spannend en heel leuk. Ik wens jullie een fantastische reis. En ik kan niet wachten op het eerste verslag. Geniet met volle teugen! (PS. Ondanks het warme weer zijn de rozen nog steeds mooi!)

• 06 Augustus 2013 - 16:13

Marek:

I wish you both (I hope that I will have option to meet you together with Douwe somewhere in Haarlem someday) great adventure. Have fun and have open mind to reject stereotypes which people forward around without even being/living in such places. I keep my fingers crossed for your trip and waiting for pictures from each journey. Good luck to you both :)
    Marek (previously working with Douwe)

• 07 Augustus 2013 - 23:34

Femmelies:

Jullie zijn onderweg!!!
    Slaap lekker vannacht in de trein ;-)

• 08 Augustus 2013 - 19:17

Oom G:

En daar gingen ze dan. In een van de wagons van een lange bonte trein richting Warschau. Achter een 1700 als ik het goed heb. Mijn treinenhart ging nog sneller kloppen dan anders. Veel plezier op deze reis! Geniet er van.